Probabil cea mai simpla mancare din lume

Pentru momentele in care ti-ai face ceva de mancare dar n-ai nici un chef, un peste pe gratar si un sos simplu alaturi este cea mai buna alegere.

Sigur, asta presupune sa ai pestele cumparat sau sa poti da fuga repejor sa-l iei. Sa-l gasesti proaspat si bun si sa nu te sperie mirosul de gratar din casa. Gata, acum ca am mentionat toate motivele pentru care majoritatea oamenilor mananca rosii cu branza in fiecare seara, putem trece la treaba.

Luati doi pesti (eu am ales biban de mare si pastrav) sau unul daca sunteti singur in casa si pisica doarme dusa in dulap, luati tigaia aia de fonta care va rupe spatele putin cate putin de cate ori o manevrati, presarati in tigaie dupa ce s-a incins bine, bine, 3 linguri de sare grunjoasa (iubesc salinele din Romania) si puneti pestii scursi bine de apa si alte zemuri.

Cat timp se fac pe foc, curatati catei de usturoi, patrunjel, cimbru uscat si o rosie zemoasa si cat mai taraneasca cu putinta. Amestecati-le bine intr-un mojar si pisati-le pana iese tot raul din ele si din voi.

Haideti sa va arat si pozele ca azi parca vorbele merg mai greu:

Primul e pestele si e pentru doua persoane infometate si al doilea este mujdeiul. Lamaia e din oficiu, vine neinvitata cand simte miros de peste. A trebuit sa i deschid usa.

Cam asta-i tot.

Fara filozofii fara lamentari.

Cu bine,

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s